П Р О Т О К О Л

 гр. Хасково, 13.11.2019 година

 

Хасковският административен съд  …………….………......   в публично съдебно заседание на тринадесети ноември през две хиляди и деветнадесета година, в състав:

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:      ИВА БАЙНОВА

    Членове:       ПАВЛИНА ГОСПОДИНОВА

       АНТОАНЕТА МИТРУШЕВА

 

При участието на секретаря Диана ДИНКОВА ..……….....………………………….…..…….

и прокурора Николай ГУГУШЕВ …….....……...………………....…………….……………….

сложи за разглеждане АНД(K)1011 по описа за 2019 година  ..............…..………......…

докладвано от чл.съдия Антоанета МИТРУШЕВА .……………………….....……………….

На именното повикване в 10.16 часа се явиха:

 

ВНОСИТЕЛЯТ на предложението за възобновяване на административно-наказателно производство – Районна прокуратура-Димитровград, редовно призован за днешното съдебно заседание, не изпраща представител.

ОТВЕТНИКЪТ по предложението РУ - Димитровград към ОД на МВР - Хасково, редовно призовани за днешното съдебно заседание, не изпращат представител.

ЗА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА - Хасково, редовно призовани за днешното съдебно заседание, се явява прокурор ГУГУШЕВ.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА страна С.Ю.К., редовно  призован за днешното съдебно заседание, не се явява.

Съдът докладва:

Призовките, изпратени до С.Ю.К.  на двата известни по делото адреса, първият от които в ***, представляващ постоянен и настоящ такъв на лицето, а вторият - в ***, посочен от връчителя, са върнати в цялост. Отбелязано е от връчителите, че повече от две години лицето живее и работи в ***, съотв., че след трикратно посещение на така посочения адрес, лицето не е намерено.

ПРОКУРОРЪТ – Да не се дава ход на делото, с оглед нередовното призоваване на заинтересованата страна.

Предвид нередовното призоваване на заинтересованата страна, ход на делото в днешното съдебно заседание не следва да се дава. Същото следва да се отложи за друга дата, като с оглед данните за ненамирането на С.Ю.К. на установения постоянен и настоящ адрес, последният следва да се призове по реда на чл.18а, ал.9 от АПК, чрез залепване на Уведомление на адрес: ***,  явяващ се както настоящ, така и постоянен такъв на лицето.

Водим от горното, съдът

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА същото за 11.12.2019 година от 10.00 часа, за която дата, вносителят по предложението за възобновяване, ответника по същото и Окръжна прокуратура  - Хасково, да се считат, редовно уведомени. За следващото съдебно заседание да се призове заинтересованата страна С.Ю.К., съгласно указанията, дадени по-горе в мотивите на определението на съда. 

Заседанието приключи в 10.19 часа

Протоколът се изготви на 13.11.2019 година.

 

           ПРЕДСЕДАТЕЛ:   

                               

                                     Секретар: