П Р О Т О К О Л

гр.Хасково, 12.11.2019 г.

 

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание, проведено на дванадесети ноември две хиляди и деветнадесета година в състав:

 

                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ: Цветомира Димитрова

                                                       

При участието на секретаря Йорданка Попова…………………………

и прокурора:………………………………………………………………….

сложи за разглеждане адм. дело № 1102 по описа за 2019 г. … ……….

докладвано от съдия Цветомира Димитрова ………………………..…

на именното повикване в 10:20 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ М.Г.Г., редовно призован, не се явява. Същият се представлява от адв.М.Ц.-А., надлежно упълномощена с пълномощно, приложено по делото.

ОТВЕТНИКЪТ Кмет на Община Хасково, редовно призован, не се явява. Същият се представлява от ст.юрк.В. В., надлежно упълномощена с представено в днешното съдебно заседание пълномощно.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА Д.З.Р., редовно призован, не се явява и не изпраща процесуален представител. От пълномощник на същия – адв.М. Х., на 11.11.2019 г. е постъпила молба, с която моли да не се дава ход на делото поради служебната му ангажираност, като заявява, че доказателства за това ще представи в следващото съдебно заседание. Към молбата е представено пълномощно за адв.Х..

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА З.М.Р., нередовно призован, не се явява. Същият не е бил намерен на адресите, налични към административната преписка, поради което същият е бил призован по реда на чл.137, ал.4 от АПК във вр. с чл.18а, ал.9 от АПК чрез залепване на уведомление. Уведомлението е залепено на постоянния и настоящия му адрес на 01.11.2019 г., призовката е връчена на 09.11.2019 г. и към настоящия момент не е изтекъл законоустановения  едноседмичен срок за призоваване   преди датата на днешното съдебно заседание.

Адв.Ц.-А. – С оглед нередовното призоваване на едната заинтересована страна да не се дава ход на делото.

Юрк.В. – Считам, че не следва да бъде даден ход на делото.

Съдът, като взе предвид нередовното призоваване на заинтересованата страна З.М.Р. намира, че са налице абсолютни процесуални пречки за даване ход на делото в днешното съдебно заседание. Ето защо делото следва да бъде отложено за друга дата час, като нередовно призованата заинтересована страна З.М.Р. ще следва отново да бъде призована на наличните по делото постоянен и настоящ адрес чрез залепване на уведомление по реда на чл.137, ал.4 от АПК във вр. с чл.18а, ал.9 от АПК. Водим от което съдът

О П Р Е Д Е Л И :

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА същото за 21.01.2020 г. от 11:00 часа, за която дата и час редовно призованите за днешното съдебно заседание страни да се считат уведомени от днес.

ДА СЕ ПРИЗОВЕ отново заинтересованата страна З.М.Р. на наличните по делото постоянен и настоящ адрес чрез залепване на уведомление по реда на чл.137, ал.4 от АПК във вр. с чл.18а, ал.9 от АПК.

Заседанието приключи в 10:25 часа.

Протоколът се изготви на 12.11.2019 г.

 

 

 

СЪДИЯ:

 

 

 

Секретар: