П Р О Т О К О Л

гр. Хасково, 13.12.2019 година

 

Хасковският административен съд …………….………...... в публично съдебно заседание на тринадесети декември през две хиляди и деветнадесета година, в състав:

 

 

                                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПЕНКА КОСТОВА

 

 

При участието на секретаря Мария Койнова …....……….....…………………………...

и прокурора ………………………………………............…..……………….………………

сложи за разглеждане адм.дело № 942 по описа за 2019 година ..........………...........

докладвано от Председателя ……………......………....…...……....………..……...………

На именното повикване в 10.00 часа се явиха:

 

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ Д.Н.Д., уведомен от предходно съдебно заседание чрез процесуалния си представител, не се явява и не се представлява.

Съдът докладва: постъпила молба вх.№7754/11.12.2019г. депозирана от адв. Г., в качеството ѝ на пълномощник на жалбоподателя Д.Д., с която моли да не бъде даван ход на делото в днешното съдебно заседание, освен в случая, че жалбоподателя се яви сам по делото и заяви, че не държи на нейното присъствие. Сочи, че на посочената дата е обективно препятствана да се яви в АдмС – Хасково, тъй като е болна от гнойна ангина и се намира в отпуск по болест. В подкрепа на изложеното в молбата, към същата е представен болничен лист № Е20198654014, издаден от Индивидуална практика за Първична медицинска помощ ЕТ „Д-р И. А.“ на 10.12.2019г., от който е видно, че адв.Г. е в неработоспособност до 13.12.2019г. Към молбата, също така е приложен и списък с разноски.

ОТВЕТНИКЪТ КМЕТ НА ОБЩИНА СВИЛЕНГРАД, уведомен от предходно съдебно заседание чрез процесуалния си представител, не се явява, представлява се от юрк. П., надлежно упълномощена по делото.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА М.А.Т., уведомена при условията на чл.138, ал.2 от АПК, не се явява и не се представлява.

ВЕЩОТО ЛИЦЕ АРХ. Х.И.С., редовно призована за днешното съдебно заседание, с призовка връчена на 06.11.2019 г., не се явява.

ЮРК. П.: Да се даде ход на делото, но предвид обстоятелствата няма как да изслушаме вещото лице и предоставям на съда да прецени.

Съдът, с оглед постъпилата молба от адв. Г. и като съобрази, че в днешно съдебно заседание не се явява и вещото лице, намира, че ход на делото не следва да бъде даден, като същото следва да бъде отложено за друга дата.

Водим от което, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА делото за 14.02.2020г. от 10.00 часа, за което дата страните да се считат редовно уведомени. За датата на съдебното заседание да се уведоми вещото лице.

Заседанието приключи в 10.08 часа.

            Протоколът се изготви на 13.12.2019 година.

 

 

 

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

 

Секретар: