П Р О Т О К О Л

гр.Хасково, 21.01.2020 г.

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание, проведено на двадесет и първи януари две хиляди и двадесета година в състав:

                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ: Цветомира Димитрова

                                                       

При участието на секретаря Ангелина Латунова

и прокурора:

сложи за разглеждане адм. дело № 424 по описа за 2019 г.

докладвано от съдия Цветомира Димитрова

на именното повикване в 10:00 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ Т.П.Т., редовно уведомен от предходното съдебно заседание, не се явява и не изпраща процесуален представител.

От пълномощника на същия - адв. Р.Т., на 14.01.2020 г. под вх.№ 336 при АдмС – Хасково е постъпила молба, с която се моли да се отсрочи разглеждането на делото за друга дата, тъй като е защитник на друго лице по дело, насрочено за 21.01.2020 г. в ОС - Хасково. Към молбата се прилага пълномощно, договор за правна защита и съдействие и призовка за страна.

ОТВЕТНИКЪТ Кмет на Община Димитровград, редовно уведомен от предходното съдебно заседание, се представлява от адв. И., надлежно упълномощен по делото.

ВЕЩОТО ЛИЦЕ Т.М.М., редовно призована, не се явява.

От същата е изготвено и депозирано заключение на 08.01.2020 г.

Адв. И. – С оглед на депозираната от колегата молба, моля да отложите делото за друга дата.

Като взе предвид, изложените в молбата на пълномощника на жалбоподателя уважителни причини за невъзможността му за явяване в днешното съдебно заседание, които са удостоверени с убедителни доказателства, съдът намира, че ход на делото в днешното съдебно заседание не следва да бъде даден, за да не бъде накърнено правото на защита на жалбоподателя, а делото следва да бъде отложено за друга дата и час, поради което

О П Р Е Д Е Л И :

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА същото за 17.03.2020 г. от 10:00 часа, за която дата и час страните да се считат уведомени от днес. Да се призове вещото лице.

Заседанието приключи в 10:03 часа.

Протоколът се изготви на 21.01.2020 г.

 

 

 

СЪДИЯ:

 

 

 

Секретар: