П Р О Т О К О Л

гр. Хасково, 06.02.2020 година

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание на шести февруари през две хиляди и двадесета година, в състав:

 

                                                           ПРЕДСЕДАТЕЛ:  ХАЙГУХИ БОДИКЯН

                                                                             

При участието на секретаря Ангелина Латунова

и прокурора

сложи за разглеждане адм. дело № 1357 по описа за 2019 година

докладвано от съдия Хайгухи Бодикян

на именното повикване в 10:25 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ С.И.С., редовно призован за днешното съдебно заседание, се явява лично и с адв. Н., редовно упълномощен, с представено днес пълномощно.

ОТВЕТНИКЪТ НАЧАЛНИК РУ-ДИМИТРОВГРАД КЪМ ОДМВР - ХАСКОВО, редовно призован за днешното съдебно заседание, не изпраща представител.

Адв. Н. – Да се даде ход на делото.

Съдът намира, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото в днешното съдебно заседание, мотивиран от което

О П Р Е Д Е Л И :

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

Докладва жалбата.

Докладва административната преписка, постъпила в съда с придружително писмо с рег. №254р-7873/19.12.2019 г., представена в незаверено копие.

Докладва свое определение от 16.01.2020 г. за конституиране на страните, разпределение на доказателствената тежест и насрочване на делото.

Адв. Н. – Поддържаме жалбата. Да се приеме представената от административния орган преписка, която считаме, че е в цялост. Нови доказателства няма да сочим.

Съдът счита, че след като административната преписка не е представена в заверено копие, то не са изпълнени изискванията на чл. 152, ал. 2 от АПК. В тази връзка делото следва да се отложи за друга дата, като се укаже на ответника в 7-дневен срок от получаване на съобщението да представи административната преписка в заверено копие или да я завери по делото.

Водим от горното, съдът

                                      О П Р Е Д Е Л И :

УКАЗВА на ответника в 7-дневен срок от получаване на съобщението да представи административната преписка в заверено копие или да я завери по делото.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА делото за 12.03.2020 г. от 10:00 часа, за която дата и час страните да се считат уведомени. Да се изпрати съобщение на ответника с указанията на съда.

Заседанието приключи в 10:29 часа.

Протоколът се изготви на 06.02.2020 г.

                                                               

 

 

СЪДИЯ:

        

  

 

                                                                                              Секретар: