П Р О Т О К О Л

гр.Хасково, 25.02.2020 г.

 

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание, проведено на двадесет и пети февруари две хиляди и двадесета година в състав:

 

                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ: Цветомира Димитрова

                                                       

При участието на секретаря Йорданка Попова…………………………

и прокурора:………………………………………………………………….

сложи за разглеждане адм. дело № 16 по описа за 2020 г. ……….…….

докладвано от съдия Цветомира Димитрова …………………….…..…

на именното повикване в 10:11 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ В.П.Г., нередовно призован- до настоящия момент в съда не е върнат отрязък от призовката, изпратена до същия, се явява лично и с адв.М. И., надлежно упълномощен с пълномощно, представено в днешното съдебно заседание.

ОТВЕТНИКЪТ Началник група в сектор „Пътна полиция, гр.Хасково към ОДМВР-Хасково . Т. И.), редовно призован, не се явява и не изпраща процесуален представител.

Адв.И. – Възразявам против нередовното ни призоваване и затова  моля делото да се отложи за разглеждане за друга дата, за да мога да се запозная с материалите по делото.

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ В.П.Г. – Възразявам по хода на делото заради нередовното ми призоваване.

Съдът, като взе предвид становищата на жалбоподателя и процесуалния му  представител, с което възразяват ход на делото в днешното съдебно заседание да бъде даден с оглед нередовното им призоваване и като взе предвид, че такова надлежно призоваване по делото не се установява да е осъществено, предвид липсата на върнат отрязък от призовката, изпратена до оспорващата страна, намира, че са налице абсолютни процесуални пречки, поради което ход на делото в днешното съдебно заседание не следва да бъде даден и същото следва да бъде отложено за друга дата и час, поради което

О П Р Е Д Е Л И :

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА  същото за 28.04.2020 г. от 10:00 часа, за която дата и час страните да се считат редовно уведомени от днес.

Заседанието приключи в 10:14 часа.

Протоколът се изготви на 25.02.2020 г.

 

 

 

СЪДИЯ:

 

 

 

Секретар: