П Р О Т О К О Л

 гр. Хасково, 14.05.2020 година

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание на четиринадесети май през две хиляди и двадесета година, в състав:

 

 

                                                         ПРЕДСЕДАТЕЛ:        ВАСИЛКА ЖЕЛЕВА

                                                                Членове:       

 

                                  

При участието на секретаря Диана ДИНКОВА

и прокурора   

сложи за разглеждане адм.дело № 58 по описа за 2020 година  

докладвано от съдия Василка ЖЕЛЕВА   

На именното повикване в 10.36 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛКАТА З.Т.Д. не се явява и не се представлява. Жалбоподателката е нередовно призована за днешното съдебно заседание, доколкото видно от Разписката за връчване на Призовка № 2361/30.4.2020 г., същата е връчена на 10.05.2020 г., т.е. при неспазване на изискванията на чл.56, ал.3 от ГПК страната да бъде призована най-късно в едноседмичен срок преди датата на съдебното заседание.

ЗА ОТВЕТНИКА по жалбата Директор на ТП на НОИ Хасково, редовно призован за днешното съдебно заседание, се явява ст.юрисконсулт Д.С., надлежно упълномощена, с днес представено по делото писмено пълномощно за процесуално представителство.

ЮРК.С.Моля да бъде даден ход на делото.

Съдът намира, че съществува процесуална пречка да бъде даден ход на делото в днешното съдебно заседание, предвид нередовното призоваване на жалбоподателката, водим от което

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА същото за 25.06.2020 година от 10.00 часа, за която дата ответникът по жалбата да се счита редовно уведомен. За следващото съдебно заседание да се призове жалбоподателката З.Т.Д., на адреса, посочен в жалбата ѝ: гр.Д., ***, включително чрез залепване на уведомление на същия адрес.

Заседанието приключи в 10.41 часа.

Протоколът се изготви на 14.05.2020 година.

                                                         

 

 

 

    СЪДИЯ:

 

                                                            

 

    Секретар: