П Р О Т О К О Л

гр. Хасково, 06.10.2020 година

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание на шести октомври през две хиляди и двадесета година, в състав:

 

                                                                       ПРЕДСЕДАТЕЛ: А. Митрушева

 

При участието на секретаря Ангелина Латунова

и прокурора

сложи за разглеждане адм. дело № 250 по описа за 2020 година

докладвано от съдия А. Митрушева

на именното повикване в 12:39 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ Ж.Т.Ж., уведомен от предходно съдебно заседание, не се явява и не изпраща процесуален представител.

ОТВЕТНИКЪТ НАЧАЛНИК СЛУЖБА ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР - ХАСКОВО, уведомен от предходно съдебно заседание, не изпраща процесуален представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ А.Й.К., Д.К.М. и Г.Й.М., уведомени от предходно съдебно заседание, не се явяват и не изпращат процесуален представител.

 

По хода на делото:  

 

Съдът намира, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото в днешното съдебно заседание, мотивиран от което

 

                                                           О П Р Е Д Е Л И :

                       

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

Съдът докладва постъпилата по делото молба с вх.№ 5762/06.10.2020 г. от адв. Т.В..

С оглед депозираната молба от адв. В. и като взе предвид факта, че делото е било отложено в предходното съдебно заседание за изготвяне на заключение по назначената съдебно-техническа експертиза, както и факта, че до момента депозитът за изготвяне на същата не е внесен, съдът намира, че следва да бъде дадена последна възможност на жалбоподателя да внесе определения депозит, като следва да укаже на същия, че при неизпълнение указанията на съда, определението за назначаване на експертиза ще бъде отменено и делото ще бъде решено при наличния доказателствен материал.

Мотивиран от горното, съдът

                                                          

О П Р Е Д Е Л И:

 

ДАВА ПОСЛЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ на жалбоподателя Ж.Т.Ж. в 7-дневен срок от датата на получаване на съобщението да внесе по сметката за вещи лица на АдмС – Хасково определения депозит по назначената по делото съдебно-техническа експертиза, а именно сумата от 250 лв., като УКАЗВА на същия, че при неизпълнение указанията на съда, определението за назначаване на експертиза ще бъде отменено и делото ще бъде решено при наличния доказателствен материал.

 

ОТЛАГА и НАСРОЧВА делото за 24.11.2020 г. от 10:00 часа, за която дата страните да се считат редовно уведомени. При внасяне на съответния депозит и определяне на вещо лице по назначената експертиза, същото да бъде призовано за датата на насроченото съдебно заседание.

 

Заседанието приключи в 12:42 часа.

Протоколът се изготви на 06.10.2020 година.

 

                                                                              

СЪДИЯ:

           

Секретар: