П Р О Т О К О Л

гр.Хасково, 23.10.2020 г.

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание, проведено на двадесет и трети октомври две хиляди и двадесета година в състав:

 

Съдия: Павлина Господинова

 

При участието на секретаря Светла Иванова

и прокурора

сложи за разглеждане адм. дело № 775 по описа за 2020 г.

докладвано от съдията

На именното повикване в 10.34 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ Д.Х.Р., редовно призован за днешното съдебно заседание, не се явява и не изпраща представител.

ОТВЕТНИКЪТ Директор на РД „Автомобилна администрация“ - Стара Загора към ИААА – София при ИААА към МТИТС, редовно призован за днешното съдебно заседание, не се явява, не изпраща представител.

Съдът докладва:

В изпълнение разпореждане на съда е постъпила административната преписка.

В изпълнение разпореждане на съда е постъпило обяснение от изпълняващия длъжността Директор на РД „Автомобилна администрация“ - Стара Загора.

В изпълнение разпореждане на съда, от ИААА е постъпила информация относно имена и ЕГН на изпълняващия длъжността Директор на РД „Автомобилна администрация“ - Стара Загора.

На 22.10.2020г. е постъпило искане за оттегляне на жалбата, в което пълномощникът на жалбоподателя заявява, че оттегля жалбата и моли производството по делото да бъде прекратено. Съдът намира, че в днешното съдебно заседание няма пречка да бъде даден ход на делото, както и, че с оглед на така постъпилото искане за прекратяване на производството, поради оттегляне на оспорването, то жалбата следва да бъде оставена без разглеждане, на основание чл. 159, т. 8, предложение 1 от АПК, поради което, така образуваното производство следва да бъде прекратено. Мотивиран от горното, съдът

О П Р Е Д Е Л И :

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалбата на Д.Х.Р. против Заповед №РД-14-1595/17.07.2020г. на Изпълняващия длъжността Директор на РД „Автомобилна администрация“ - Стара Загора към ИААА – София при ИААА към МТИТС.

ПРЕКРАТЯВА производството по Адм.дело №775/2020 г. по описа на АдмС – Хасково.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване в 7-дневен срок, считано от получаването на съобщението до страните, пред Върховен административен съд.

Заседанието приключи в 10.37 часа.

Протоколът се изготви на 23.10.2020г.

 

 

Съдия:

 

 

 

Секретар: