П Р О Т О К О Л

гр. Хасково, 22.10.2020 година

 

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание, проведено на двадесет и втори октомври през две хиляди и двадесета година, в състав:

 

                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ: Хайгухи Бодикян

                                                       

При участието на секретаря Ивелина Въжарска ……………...……….

и прокурора ………………………………………………………..……..…..

сложи за разглеждане адм. дело № 332 по описа за 2020 г. ……….……

докладвано от съдия Хайгухи Бодикян ………………………………….

на именното повикване в 10:07 часа се явиха: ……………………….....

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ К.В.К., редовно уведомена от предходно съдебно заседание чрез процесуалния си представител - адв. Я.К., не се явява и не се представлява.

ОТВЕТНИКЪТ ДИРЕКТОР НА ТП НА НОИ - ВАРНА, редовно уведомен от предходно съдебно заседание, не изпраща процесуален представител.

Съдът намира, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото в днешното съдебно заседание, поради което

О П Р Е Д Е Л И :

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

В предходно съдебно заседание е предоставена възможност на жалбоподателя за събиране на допълнителни писмени доказателства, които към настоящият момент, не са представени. По електронната поща на съда е постъпила молба с вх. №5626/01.10.2020 г. с приложени три броя доказателства, подписани с електронен подпис от процесуалния представител на жалбоподателката. Приложенията обаче, по електронна поща са единствено и само анекс към договор за правна защита и съдействие, сключен на 01.04.2020г. в гр. Варна. Останалите две доказателства не се намират в полученото електронно писмо. По делото са налице данни за изпратено по електронен път съобщение на съда. За възможността за събиране на доказателства от съдебно заседание, проведено на 13.08.2020 г., изпратено на електронния адрес на процесуалния представител на жалбоподателката, по делото липсва отбелязване, което да установява потвърждаване на получаването му /съобщението/.

Водим от горното, съдът

 О П Р Е Д Е Л И :

ДА СЕ ИЗПРАТИ ПОВТОРНО СЪОБЩЕНИЕ на посочения по делото електронен адрес на пълномощника на жалбоподателката, с текста на определение от съдебно заседание, проведено на 13.08.2020 г., както и да се посочи, че в електронно писмо, получено на 01.10.2020 г. липсват два броя от приложените доказателства към писмото, а е приложен единствено и само анекс към договор за правна защита и съдействие, сключен на 01.04.2020г. в гр. Варна.

За събиране на допълнителни писмени доказателства след редовното уведомяване на процесуалния представител на жалбоподателката, съдът

 

  О П Р Е Д Е Л И :

ОТЛАГА и НАСРОЧВА делото за 10.12.2020 г. от 10:00 часа, за които дата и час страните да се считат за уведомени.

Заседанието приключи в 10:15 часа.

Протоколът се изготви на 22.10.2020 г.

 

 

 

 

СЪДИЯ:

 

 

 

 

Секретар: