П Р О Т О К О Л

гр.Хасково, 11.12.2020 г.

 

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание, проведено на единадесети декември две хиляди и двадесета година в състав:

 

Съдия: Павлина Господинова

 

При участието на секретаря Светла Иванова

сложи за разглеждане адм. дело № 310 по описа за 2020 г.

докладвано от съдията

на именното повикване в 11.00 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ „ПАСИЩНО МЕСОДАЙНО ГОВЕДОВЪДСТВО – С.“ ЕООД, редовно уведомен от предходно съдебно заседание, не се явява. Същите се представляват от адв. К., редовно упълномощена с пълномощно по делото.

ОТВЕТНИКЪТ МИНИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ - София, редовно уведомен от предходно съдебно заседание, не се явява и не изпраща представител.

ВЕЩО ЛИЦЕ Н.П., редовно призована за днешното съдебно заседание, не се явява.

Съдът докладва: постъпила е молба с вх.№7135/04.12.2020г. от вещото лице Н.П., в която моли за възможност за предоставяне на време за изготвяне на съдебнотехническата експертиза, която не е могла да изготви поради заболяване, за което представя доказателство-Предписание за изолация в домашни условия.

Адв. К. – Моля за ход на делото.

Съдът намира, че няма процесуална пречка да бъде даден ход на делото и

О П Р Е Д Е Л И :

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

Адв. К. – С оглед постъпилата молба от вещото лице за предоставяне на допълнително време за изготвяне на експертизата и с оглед пандемичната ситуацията към момента считам, че следва делото да бъде отложено.

Съдът намира, че с оглед постъпилата по делото молба от вещото лице Н.П., на същото следва да бъде дадена възможност да изготви и представи възложената му съдебнотехническата експертиза, с оглед на което делото следва да бъде отложено за друга дата и час. Предвид горното, съдът

О П Р Е Д Е Л И :

ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ на вещото лице П. да изготви и представи заключение по назначената съдебнотехническа експертиза.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА  делото за 05.02.2021 г. от 10.40 часа, за която дата страните са редовно уведомени. Да се призове вещото лице инж. Н.П..

Заседанието приключи в 11.02 часа.

Протоколът се изготви на 11.12.2020 г.

 

Съдия:

 

 

Секретар: