П Р О Т О К О Л

гр.Хасково, 19.03.2021 г.

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание, проведено на деветнадесети март две хиляди двадесет и първа година в състав:

 

Съдия: Павлина Господинова

 

При участието на секретаря Светла Иванова

сложи за разглеждане адм. дело № 975 по описа за 2020 г.

докладвано от съдията

на именното повикване в 10.10 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ Д.Г.Г., редовно уведомен от предходно съдебно заседание, не се явява и не изпраща процесуален представител.

ОТВЕТНИКЪТ Директор на ОД при МВР - Хасково, редовно уведомен от предходно съдебно заседание, не изпраща процесуален представител.

СВИДЕТЕЛЯТ Б.П.Р., редовно призован за днешното съдебно заседание, не се явява.

Съдът докладва:

На 19.03.2021г. е постъпила молба от процесуалния представител на жалбоподателя, в която сочи, че държи на искането си за разпит на свидетеля. Явяването на същия за днешното съдебно заседание е невъзможно поради заболяване, за което представя болничен лист. Моли делото да се отложи за нова дата с оглед провеждане на разпита на свидетеля Б.П.Р..

Съдът намира, че няма процесуална пречка да се даде ход на делото, в днешното съдебно заседание. С оглед така постъпилата молба от пълномощника на жалбоподателя и като има предвид, че са представени писмени доказателства относно уважителната причина за неявяване на свидетеля за днешното съдебно заседание, съдът намира, че не могат да бъдат извършени други процесуални действия, поради което

О П Р Е Д Е Л И :

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 02.04.2021г. от 10:15часа, за която дата страните да се считат  уведомени.

Да се призове свидетелят Б.П.Р. за следващо съдебно заседание.

Заседанието приключи в 10.12 часа.

Протоколът се изготви на 19.03.2021 г.

 

                                                          

 

 

 

Съдия:

 

 

 

Секретар: