П Р О Т О К О Л

гр. Хасково, 06.04.2021 година

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание на шести април през две хиляди двадесет и първа година, в състав:

 

                                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ:  Антоанета Митрушева

 

При участието на секретаря Ангелина Латунова

сложи за разглеждане адм. дело № 205 по описа за 2021 година

докладвано от съдия Антоанета Митрушева

на именното повикване в 10:00 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛКАТА К.М.А., нередовно призована за днешното съдебно заседание, не се явява. Изпратената до същата призовка на постоянния ѝ адрес в град И. е върната в цялост с отбелязване, че лицето не е открито на посочения адрес. Изпратената призовка до заличения настоящ адрес ***, е върната в цялост с отбелязване, че лицето не е намерено на посочения адрес и че по данни на собственика на имота същата не живее на адреса. Разпоредено е извършване на служебна справка за месторабота на жалбоподателката, видно от която е, че не са налице данни за регистрирани трудови договори на лицето към настоящия момент. Разпоредено е залепване на уведомление на основание чл. 18а, ал. 9 от АПК, но до настоящия момент липсва връщане на съответното съобщение.

ОТВЕТНИКЪТ по жалбата Кмет на Община Несебър, редовно призован за днешното съдебно заседание, не се явява и не изпраща процесуален представител.

 

По хода на делото:

 

С оглед нередовното призоваване на жалбоподателката, съдът намира, че ход на делото в днешното съдебно заседание не следва да бъде даден, мотивиран от което

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

 

ОТЛАГА и НАСРОЧВА същото за 18.05.2021г. от 10:15 часа, за която дата ответникът да се счита уведомен от съдебно заседание. По отношение призоваването на жалбоподателката съдът ще се произнесе след връщане на съответното съобщение във връзка с разпореденото призоваване чрез залепване на уведомление.  

 

Заседанието приключи в 10:04 часа.

Протоколът се изготви на 06.04.2021 година.

 

 

                                                                СЪДИЯ:

 

 

 

   Секретар: