П Р О Т О К О Л

гр.Хасково, 02.04.2021 г.

 

 

Хасковският административен съд в публично съдебно заседание, проведено на втори февруари две хиляди двадесет и първа година в състав:

 

Съдия: Павлина Господинова

 

При участието на секретаря Светла Иванова

сложи за разглеждане адм. дело № 310 по описа за 2020 г.

докладвано от съдията

на именното повикване в 11.00 часа се явиха:

 

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ „ПАСИЩНО МЕСОДАЙНО ГОВЕДОВЪДСТВО – С.“ ЕООД, редовно уведомени от предходно съдебно заседание, се представляват от адв. К., редовно упълномощена с пълномощно по делото.

ОТВЕТНИКЪТ МИНИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ХРАНИТЕ И ГОРИТЕ - София, редовно уведомен от предходно съдебно заседание, не изпращат процесуален представител.

ВЕЩО ЛИЦЕ Н.П., редовно призована за днешното съдебно заседание, не се явява.

Съдът докладва:

На 16.03.2021г. във връзка с разпореждане на съда, е постъпило писмо от ответната страна, в което отговарят, че относно изисканите допълнителни доказателства данните послужили за проверката, както и резултатите от нея следва да бъдат изискани от ДФЗ-РА. Същите са изискани на 18.03.2021г., като до настоящият момент няма постъпили такива от Държавен Фонд Земеделие.

На 29.03.2021г. съгласно разпореждане на съда от закрито съдебно заседание, от жалбоподателя е постъпил допълнителен депозит за възнаграждение на вещото лице.

На 31.03.2021г. е постъпила молба от вещото лице Н.П., в която сочи, че не е събрала достатъчно материали за отговор на допълнителното поставените и задачи.

Адв. К. – Моля да се даде ход на делото.

Съдът намира, че няма процесуална пречка да бъде даден ход на делото в днешното съдебно заседание и

О П Р Е Д Е Л И :

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

Адв. К. – Нямам други доказателствени искания. Моля да дадем възможност и да изчакаме допълнителната експертиза от вещото лице.

Съдът намира, че с оглед дадена възможност на вещото лице да работи по допълнително назначената задача, делото следва да бъде отложено за друга дата.

Поради изложеното, съдът

О П Р Е Д Е Л И :

            ОТЛАГА и НАСРОЧВА  делото за 07.05.2021 г. от 11.00 часа, за която дата страните са редовно уведомени.

           

            ДА СЕ СЪОБЩИ на вещото лице датата на следващото съдебно заседание.

Заседанието приключи в 11.07 часа.

Протоколът се изготви на 02.04.2021 г.

 

 

 

 

 

 

 

Съдия:

 

 

Секретар: