П Р О Т О К О Л

 

гр. Хасково, 09.04.2021 година

 

Административен съд Хасково, в публично съдебно заседание на девети април през две хиляди двадесет и първа година, в състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПЕНКА КОСТОВА

 

При участието на секретаря Гергана Тенева

сложи за разглеждане адм.дело № 210 по описа за 2021 година,

докладвано от Председателя

 

На поименното повикване в 10.53 часа се явиха:

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ Х.И.А.,нередовно призован за днешното съдебно заседание. Призовката до същия е върната в цялост с отбелязване, че при посещение на адреса на дати: 01 март, 14 март, 30 март лицето и никой от домакинството му не са открити на посочения адрес.

ОТВЕТНИКЪТ МЛАДШИ АВТОКОНТРОЛЬОР ПРИ РУ-ХАРМАНЛИ КЪМ ОДМВР-ХАСКОВО /З. Т. М./, нередовно призован за днешното съдебно заседание. Призовката до същия към настоящия момент не е върната и приложена по делото.

Съдът, с оглед нередовното призоваване на страните, намира, че са налице процесуални пречки за даване ход на делото в днешното съдебно заседание, ето защо

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО.

ОТЛАГА и НАСРОЧВА делото за 14.05.2021 г. от 10.30 часа, за която дата жалбоподателят - да се призове отново на постоянен и настоящ адрес, посочени в справки, извършени в НБД за постоянен и настоящ адрес; ответникът – по месторабота в РУ-Харманли към ОДМВР-Хасково.

На връчителя на призовки при районен съд Харманли да се укаже, че при повторно несвоевременно връчване на призовките до страните от настоящия състав на съда ще му бъде наложена глоба на основание чл.88, ал.1 от ГПК.

Заседанието приключи в 10.56 часа.

Протоколът се изготви на 09.04.2021 година.

 

 

                                                                   

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: 

                                                                                                          

 

 

Секретар: